Mempelawa semua warga Malaysia, dimana jua anda berada semuanya layak menjadi ATAU menceburi perniagaan sebagai pengedar Alazo, kami memerlukan pengedar di kawasan anda. Ia amat   menguntungkan dan kami menyediakan pelbagai kemudahan untuk mencapai matlamat jualan.

Sekarang zaman IT atau zaman business online tersangat mudah untuk anda lakukan samada online atau offline. Kebaikan business online, pengiklanan sesuatu business itu bekerja 24 jam untuk anda, cepat, tepat dan jimat. Suatu kerugian jika anda tidak rebut peliang ini.

Terdapat pelbagai inisiatif untuk pengedar Alazo antaranya komisyen yang tinggi, risalah percuma, sample percuma, modal yang rendah, bonus tahunan.

Sebarang pertanyaan atau khidmat nasihat boleh hubungi 019 2466987 (Kak Ma). Pihak kami sedia memberi tunjuk ajar.


BAGAIMANA UNTUK MENJADI PENGEDAR RASMI ALAZO SKIN CARE / Alazo perfect care ?

Pengedar Alazo terdapat dalam 2 katogeri :-

A-Pengedar Direct


A1 - Pengedar/Pemborong Utama (45%)

Terma dan Syarat Pemborong

1. Keutamaan kepada mereka yang mempunyai kedai dan masih tiada pemborong rasmi di kawasan  tersebut.

2.Sah selagi tidak melanggar syarat-syarat yang di tetapkan dan melaksanakan perkhidmatan pelanggan yang baik selaras dengan dasar-dasar jualan dan produk.

3. Keutamaan akan di beri untuk semua promosi, perhubungan dengan pengguna, perbincangan dengan pemasaran dan lain-lain.

4. MOQ (First order quantity) produk bernilai RM6000.00 (Nilai sebelum tolak komisyen ) untuk layak mendapat harga KOMISYEN PEMBORONG UTAMA 45%  (Nilai bermodal RM3300 sahaja) terhadap semua produk keluaran Alazo.

5. Antara yang disediakan percuma :

      - Flyers 200 keping

      - Bunting 1 atau 2 keping

      - Produk Taster :

                             1.Night Cream Gold - 1 kotak = RM49.90

                             2.Collagen Sunblock - 1 kotak = RM24.90

                             3.Sabun Pegaga Madu  - 1 kotak  = RM14.90

                             4.Cleanser Gel 30ml - 1 botol = RM19.90

6. Produk dibenarkan pilih campur mengikut penyesuaian pengguna

7. Produk yang kurang mendapat sambutan di benarkan tukar ganti dalam tempoh 6 hingga 9 bulan dari tarikh belian. JIka selepas tarikh tersebut adalah tanggongan pemborong.

8. Hendaklah menyediakan tempat pameran yang sesuai untuk produk , saperti kedai online, outlet runcit, sampel, katalog atau penawaran perkhidmatan terbaik.

9. Untuk pembelian di lain masa, nilai produk TIDAK kurang RM1000.00 untuk layak mendapat komisyen tersebut DAN PERCUMA POS LAJU.

10. Urusan hanya boleh di lakukan atas kebenaran pejabat Alazo sahaja. Email kepada This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. atau Tel : 019 246 6987 (Kak Norma).

 


 A2 - Pengedar atau Dealer  35%

Dengan pembelian produk Alazo bernilai RM1500.00, anda layak menjadi pengedar ALAZO SKIN CARE dengan komisyen 35%. (Nilai modal RM1500-35% = RM975 sahaja).

Pembelian di lain masa nilai produk tidak kurang dari RM500 untuk layak mendapat komisyen tersebut, jika kurang komisyen hanya 30% sahaja.

Klik  Cara Pembayaran . PERCUMA POS LAJU untuk pengedar.

Dikehendaki sms nama, no telepon dan alamat kepada 019 2466 8987 untuk pendaftaran pengedar dan promosi.

Percuma : Flyers 100 keping, bunting dan sample.

A3 - Pengedar atau Dealer 25%

Dengan pembelian produk ALAZO pilih  campur bernilai RM400.00 layak mendapat komisyen 25%, bayaran diperlukan hanya RM300.00 sahaja.

Pembelian di lain masa tidak kurang dari nilai produk RM300.00.

Percuma : Flyers 50 keping.

Dengan ini anda layak bergelar pengedar resmi Alazo dan mendapat segala kemudahan yang disediakan.


B - Agen Dropshipping

 

  Apa Itu AGEN Dropshipping ALAZO & Bagaimana Ia Bekerja

Terbuka kepada semua dan sesiapa sahaja, Pihak kami sedia membantu, hubungi 019 2466 987 (PN NORMA) atau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  1. Daftar sebagai agen dropship RM100 (sekarang offer RM50 shj) klik untuk bayaran dan mempromosikan  produk ALAZO dengan idea kretif pemasaran sendiri berdasarkan info dari pihak Alazo dan tidak perlu menyimpan stok.
  2. Apabila ada permintaan.
  3. Pembeli akan membayar kepada agen dropship.
  4. Agen dropship akan membeli produk ALAZO dan bayar kepada kami dengan harga dropship diskaun 20% (menjana keuntungan).
  5. Pihak ALAZO SKIN CARE akan menghantar terus produk tersebut kepada pengguna dan di jamin sampai dalam masa 2 atau 3 hari, hari bekerja
  6. Jika nilai belian  RM100.00 keatas, percuma kos penghantaran. jika kurang tambahan kos penghantaran adalah RM6.00 sm & RM10.00ss

 

 

Sekian terima kasih