Pencuci Wanita Alazo Feminin Gel (hygiene wash)

Klik untuk belian online melalui Shopee Norma Alazo SkinCare HQ

Nama Produk : Alazo Feminin Gel (Wash)

Katogeri produk : Pencuci rahsia wanita berasaskan herba.

Keterangan Produk :

Diperbuat khas untuk menjaga kebersihan rahsia sulit wanita daripada ekstrak daun sireh,  manjakani dan bunga kacip fatimah, pekat dan menjimatkan, dibuat secara tradisional,  tidak menganggu bakteria semula jadi dan boleh memberi perlindungan kepada masalah faraj agar lebih segar dan wangi sepanjang hari.

Kekurangan penjagaan terhadap rahsia sulit wanita, akan mengundang banyak masalah  vagina. Jagailah ia sebagai mahkota terpenting wanita.

Setiap wanita perlu ambil serius dan tidak memandang remeh terutama dari segi penjagaan dan kebersihan sekitar vagina.Kurang penjagaan menyebab kulat Candida akan mula membiak dalam vagina sewaktu vagina lembap selepas cervik mucus dirembeskan diwaktu pagi, atau waktu hamil,  atau selepas waktu ovulasi. Rupa vagina candidiasis lebih kurang seperti susu basi dan mengakibatkan kegatalannya sekitarnya.

Kulit sekitar vagina akan menjadi keras, kasar dan gatal2. Dengan pembersihan yang betul mengunakan FEMININ GEL (WASH) dapat mengelak dengan sepenuhnya.

Amat penting untuk wanita mengandung kerana Vagina candidiasis boleh menyebabkan preterm premature rupture of membranes (PPROM) atau pecah air ketuban pramatang disebabkan oleh pembiakan kulat candida yang tidak terkawal tanpa disedari. Boleh juga terjadi kalahiran awal dari jangkaan ..

Bagus untuk :-

~ Mencuci Faraj secara semula jadi, tidak menganggu bakteria faraj yang sedia ada
~ Imbangkan PH Faraj
~ Atasi Keputihan, Lendir & Gatal-gatal
~ Atasi Libido (kedinginan seksual)
~ Atasi Bau badan & Faraj
~ Mengelak Jangkitan Bakteria, Virus & Kulat
~ Menguatkan Sistem Peranakan
~ Mengetat & Merawat Luka Dalaman (Rahim & Faraj)
~ Mencantikkan Kulit & Mencerahkan
~ Memejalkan Sel Tissue MissV
~ Melegakan Radang vagina/Servik
~ Mencegah Kanser Rahim
~ Melambatkan Menopause & Atasi Masalah Sampingan
~ Mengecut & Merawat Vagina

Kandungan : Sodium Lactate, Vitamin E, Kolagen, Guava, Green Tea, manjakani, bunga kacip fatimah, daun sireh dan mineral.

CARA GUNA :

Basahkan rahsia sulit. Tuangkan dua titis di tapak tangan dan buihkan dengan air, gosok perlahan di tempat berkenaan dan sedalam yang boleh dan bilas bersih. Guna dua kali sehari.

Harga : 100ml : RM24.90sm  RM26.90ss

Pihak kami mengalu-alukan anda semua untuk menjadi pengedar, dengan modal yang kecil tetapi keuntungan yang lumayan. Sila sms kami segera 019 2466 987 (Kak Ma) dan kami sedia membantu anda yang berminat berniaga untuk menambah pendapatan diri.

Nota penting

WANITA WAJIB  JAGA KEBERSIHAN...elak KUTU KELAMIN!

Tahukah anda, kutu kelamin adalah serangga parasit penghisap darah yang suka hidup di sekitar kemaluan manusia. Kutu ini amat menyukai bahagian tubuh yang hangat dan lembap menjadikan sesetengah bahagian tubuh kerap didatangi kutu. Ia amat sukar dilihat dengan mata kasar melainkan melalui gejala yang dialami dan bekas gigitan. Feminin Gel Alazo akan mematikan semua telur dan salasilah parasit ini.

IMBANGKAN PH FARAJ

Seimbangkan PH faraj adalah kunci kepada kesihatan faraj. Faraj mempunyai lapisan asid semulajadi yang melindungi daripada bakteria yg tidak diperlukan. Penggunaan sabun biasa boleh menjejaskan keseimbangan PH dan terdedah kepada jangkitan . Feminin Gel Alazo (pencuci faraj ALAZO) amatlah perlu untuk kebersihan dan kesihatan faraj.